Varukorgens innehåll0  produkter - Totalt0.00 €
« Tillbaka

Vetericyn Plus Wound & Skin 89 ml

Pris:22.90 €

ANTISEPTISK SÅRSPRAY FÖR ALLA DJUR - Karenstid 0 dygn. Vattenbaserade antiseptisk sårspray för rengöring av kliande, skadad hud och sår. 

Bruksanvisning: Rengör den berörda ytan från synligt smuts och klipp pälsen om det behövs. Används med fördel på vätskande sår. Spraya direkt på det affekterade området 3-4 gånger per dag eller enligt veterinärens anvisning. Om bandage behövs, genomfuktad kompress vid varje omläggning. Säker att använda nära ögonen, på exotiska djur och nyfödda. Ofarlig att förtära. Svider inte. Förvaring: i rumstemperatur, ej i direkt solljus. Ingredienser: vatten (H2O), NaCl, hypokloritsyra HOCl (0,012%), NaOCl, fosfater.  

Försiktighetsåtgärder för användning: Endast för extern användning, inte för injektion. Endast för djur, inte för människor. Förvara utom räckhåll för barn. Avbryt användningen om irritation utvecklas. Alltid kontakta din veterinär om symptom på allmän sjukdom observeras.

Kassering: Inga särskilda krav på bortskaffande, alla Vetericyn produkterna är miljövänliga. 

 

produkt: 1007

Ytterligare information

Tillverkare: Innovacyn inc.
Produktinformation: www.vetericyn.com

Vi rekommenderar också

Vetericyn Plus Antimicrobial HydroGel 237 ml

1042_Hydrogel_237_ml.png&width=280&height=500
ANTISEPTISK SÅRGEL FÖR ALLA DJUR. Långtidsverkande och skyddande antiseptisk sårgel för rengöring av skadad eller kliande..

produkt: 1042

Pris: 34.90 €

Vetericyn Plus Antimicrobial HydroGel 473 ml

1040_16oz_Hydro.jpg&width=280&height=500
ANTISEPTISK SÅRGEL FÖR ALLA DJUR. Långtidsverkande och skyddande antiseptisk sårgel för rengöring av skadad eller kliande..

produkt: 1040

Pris: 47.90 €
Visa alla motsvarande produkter »