Varukorgens innehåll0  produkter - Totalt0.00 €
« Tillbaka

Vetericyn Plus Poultry Care 237 ml

Pris:30.90 €

ANTISEPTISK SÅRSPRAY FÖR FÅGLAR - Karenstid 0 dygn ! Bruksanvisning: Rengör den berörda ytan från synligt smuts. Spraya direkt på det affekterade området 3-4 gånger per dag eller enligt veterinärens anvisning. Säker att använda nära ögonen, munnen, för gravida djur och de nyfödda. Ofarlig att förtära, svider inte. Förvaring: i rumstemperatur, ej i direkt solljus. Ingredienser: vatten (H2O), NaCl, hypokloritsyra HOCl (0,012%), NaOCl, fosfater. 

Försiktighetsåtgärder för användning: Endast för extern användning, inte för injektion. Endast för djur, inte för människor. Förvara utom räckhåll för barn. Avbryt användningen om irritation utvecklas. Alltid kontakta din veterinär om symptom på allmän sjukdom observeras.

Kassering: Inga särskilda krav på bortskaffande, alla Vetericyn produkterna är miljövänliga.

Vetericyn Plus produktinformation

Vetericynprodukternas verksamma ingrediens är hypokloritsyra (HOCl), som är vita blodkroppars effektiv mikrobisida  sammansättning. Vetericyn är en antiseptisk men känslig produkt för till.ex. sårvård som är helt fri från läkemedel. Vetericyn är vattenbaserad och svider inte i bruk. Säkerhetsmarginalen i Vetericyn är hög (likställs nästan med Natriumklorid). Vetericyn dödar patogener (även resitenta bakterier) vid direktkontakt utan att skada den friska vävnaden. Vetericyn är långsiktigt hållbar ur miljösynpunkt och lämnar inte fotavtryck i miljön. Vetericyn innehåller inte läkemedel och därav har ej heller någon karenstid för tävling / livsmedel. 

 

 

produkt: 1012

Ytterligare information

Tillverkare: Innovacyn inc.
Produktinformation: www.vetericyn.com

Vi rekommenderar också

Vetericyn Plus Wound & Skin 89 ml

1007_Vetericyn_haavasuihke.jpg&width=280&height=500
ANTISEPTISK SÅRSPRAY FÖR ALLA DJUR - Karenstid 0 dygn. Vattenbaserade antiseptisk sårspray för rengöring av kliande, skadad..

produkt: 1007

Pris: 22.90 €

Vetericyn Plus Antimicrobial HydroGel 89 ml

1047_haavageeli.jpg&width=280&height=500
ANTISEPTISK SÅRGEL FÖR ALLA DJUR. Långtidsverkande och skyddande antiseptisk sårgel för rengöring av skadad eller kliande..

produkt: 1047

Pris: 26.90 €
Visa alla motsvarande produkter »