Varukorgens innehåll0  produkter - Totalt0.00 €

Webshop för svenska veterinärer finns på
www.piapharma.se

Djurägare i Sverige kan nu beställa alla Vetericyn produkter på www.apotea.se


Vetericyn Plus - den effektiva produktserien för lokalbehandling av sår & alla slags dermatologiska problem samt rengöring av irriterade hud, ögonen och öronen

Vetericyn Plus Wound & Skin

Vetericyn Plus Wound & Skin serien för hud och sårvård är ett modernt val att behandla sår och sträva efter att om möjligt undvika onödiga antibiotikabehandlingar. Wound & Skin produkter finns att få i väske och gelform (hydrogel) som är lätta (svider inte, luktar inte) och snabba att användä när behövs.

Vetericyn Plus Ear Care

Vetericyn Plus Ear Rinse är en antiseptisk öronskölj som samt dämpar rodnad i öronen. Denna effektiva men känsliga produkten är en ”måste ha” för ägaren av allergiska djur med kroniska öronproblem.

Vetericyn Plus Eye Care

Vetericyn Plus Eye Care serien för ögonen också finns att få i antiseptisk vätske (Eye Wash) och gelform (Antimicrobial Ophtalmic Gel). Eye Care produkterna är mycket bra produkterna att ha hemma som förstahandsval till ögonproblem.


Hur fungerar det?

Vetericynprodukternas verksamma ingrediens är hypokloritsyra (HOCl), som är vita blodkroppars mikrobisida sammansättning. Vetericyn dödar patogener vid direktkontakt utan att skada den friska vävnaden. Vetericyn dödar även resistenta bakterier vid direktkontakt på 30 sekunder! Undersökningar visar att Vetericyn dessutom är effektiv mot virus och svamp.

Är det säkert för djur ?

Säkerhetsmarginalen i Vetericyn Plus är hög (likställs med natriumklorid), för alla produkterna är vattenbaserade. Hud- och öronprodukterna är 100% säker i ögonen också. Vetericyn produkterna kan användas på ALLA djur – även exotiska djur, allergiska djur och på nyfödda.

Produkten är vattenbaserad, långsiktigt hållbar ur miljösynpunkt och miljövänlig - den lämnar inte fotavtryck i miljön. Vetericyn innehåller inte läkemedel och därav har ej heller någon karenstid för tävling.

Läs mer : www.vetericyn.com